Hovudside

Bay Leaves & Spiders

by Walther

Bay Leaves & Spiders

Edderkopper kan sende selv voksne menn ut av et rom skrek som små jenter. Uavhengig av hvor du bor, youâ € ™ ve sannsynligvis oppstått en edderkopp eller to i ditt hjem. Den gode nyheten er at du kan holde edderkopper borte enkelt ved hjelp av den samme laurbærblad du kaster inn italienske sauser, gryteretter og supper.

Formål


Mens de fleste mennesker krype ved bare synet av en edderkopp, kan de som har kjæledyr eller små barn misliker ideen om sprøyting kjemisk-baserte insektmidler rundt huset for å bli kvitt edderkopper. Dermed kan et naturlig middel som laurbærblad være mer attraktivt, tryggere alternativ. Mens effektiviteten av laurbærblad som en edderkopp frastøtende ikke er vitenskapelig evaluert, den har fått fans over hele verden som et naturlig middel mot skadedyr.

Hvordan Det Fungerer


Friske laurbærblad fra bukten laurbær planten er nøkkelen til å gjøre dette til en effektiv strategi i kampen mot edderkopper. Skjær bladene i to og legg halvdelene i områder der du ser spindelvev eller hvor edderkopper har en tendens til å dukke opp, slik som vindus, skap og kott. Erstatte bladene omtrent hver måned med nye.

Begrensninger


Dona € ™ t bruk tørket laurbærblad som de som finnes i krydder midtgangen i din lokale supermarked, som de er ikke på langt nær så effektiv som friske laurbærblad. Også, selv de ferskeste laurbærblad, som brukes i bulk, kan være ineffektivt på å holde edderkopper unna åpne plasser som verft, fordi bladene vil sannsynligvis tørke ut for fort. Men hvis du har grønne fingre, vurdere å plante noen små bukt laurbærtrær i hagen din eller andre uteområde kjørt med edderkopper. Bukt laurbær vokser i fuktig jord og solfylte til delvis sol forhold.

Lagt Fordeler


Mens ita € ™ s ikke forstått hvorfor edderkopper generelt misliker laurbærblad, disse små bladene aren € ™ t bare bra for å holde edderkopper unna. De fungerer også som repellents av andre typer feil, som for eksempel snutebiller, møll og marihøner, som kan gjøre seg hjemme i ditt hjem.