Hovudside

Hvordan lage Umbrella Lights

by Walther

Hvordan lage Umbrella Lights

Kvelden sammenkomster på uteplassen er hyggelig og avslappende, men det svinnende sol og utbruddet av natten bringer utfordringen med tilstrekkelig belysning. Myke, glødende paraply lys formidle en magisk følelse å din utendørs underholdende mens serverer en viktig funksjon. Alt er lettere å se og synes mer attraktive når badet i lys fra omgivelsene. Flere metoder for å lage paraply belysning for kvelden underhold er billig og enkel å lage. Mengden av lys som trengs og følelsen du er ute etter å etablere avgjør hvilken paraply belysning alternativet er best for deg.

Bruksanvisning


•  Sett et oppladbart eller batteridrevet patio paraply lys rundt paraplyen sin pol. Disse ett stykke LED lys enheter er justerbar og passer de fleste paraply pole diameter. Disse lette enhetene gir en uavbrutt strøm av lys i opptil 30 timer, avhengig av hvilken stil og produsent. Oppladbare patio lysene kommer med en AC-adapter og avtagbar batteripakke med lader. Denne typen paraply belysning er spesielt bra for lesing og bespisning og gjør en utmerket kilde til lys for camping eller nødhjelp.

•  Fest strenger av små LED-lys til ribbeina inni paraply. Mange paraplyer kommer med tynne åpninger kuttet langs de strukturelle ribbeina som lar deg skyve lys ledninger inn i åpningen, og skaper en usynlig, sikker passform. Hvis ribbeina ikke har åpninger for ledninger, bare string lyset ledninger langs ribbeina, holder belysning ledningen på plass med streng eller wire. Bruk en skjøteledning til å koble til en elektrisk kilde, hvis det er nødvendig.

•  Hang individuelle dekorative lanterner fra ribbeina under paraplyen. Valgene varierer fra runde eller sylinder papir lanterner til tradisjonelle metall lanterner. Et annet alternativ er solenergi lykter som er satt ut i løpet av dagen for å samle solenergi og deretter hang fra paraply ribbeina for å gi en myk glød i kveld.

•  Fest en patio paraply lysekrone til paraplyen pol. Disse elegante typer belysning vanligvis har åtte te lysestaker rundt kanten av lysekrone, hver med et klart glass orkan hindre stearinlys drypper eller blir blåst ut. Dette sofistikerte patio paraply belysning stilen er utmerket for formelle sammenkomster.

Tips og advarsler


  • Når du kjøper streng lys, se etter de der hele strengen vil ikke gå ut hvis en pære brenner ut.
  • Følg produsentens pakken instruksjoner når du installerer eller feste belysning.