Hovudside

Hvordan Resurface Betong Steps

by Walther

Hvordan Resurface Betong Steps

For noen huseiere, resurfacing konkrete tiltak betyr bare slapping et lag med maling over den gamle overflaten. For virkelig å få et profesjonelt utseende jobb med betong, må du refinish trinnene. Omlakkering vil tillate deg å kle av den gamle finish, polere betong og klargjøre den for beis eller fugemasse. Polert og farget betong har en distinkt skjønnhet som vil gi en ferdig utseende på utsiden av hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Sweep trinnene for å fjerne alt som kan lage riper i betong. Vask trinnene med oppvask såpe og vann. Slangen av fremgangsmåten for å fjerne såperester. Tillate trinnene for å tørke helt.

•  Sett på beskyttelses knebeskyttere, arbeidshansker og beskyttelsesbriller. Plasser en diamant slipeplate på den håndholdte jeksel. En diamant puten er den eneste form for puten sterk nok til å skjære gjennom det øvre lag av betong.

•  Senk jeksel til trinnene og bruke fast trykk til betongen. Flytt jeksel tvers foran og øverst på hvert trinn. Betongen vil begynne å ta på seg en glans.

•  Sweep området for å fjerne mesteparten av slipestøv. Tørk trinnene med et fuktig håndkle for å fjerne små partikler som gjenstår.

•  Rør betongen flekken grundig. Dypp en god kvalitet pensel eller rull inn i flekken. Påfør et tynt lag med flekken og la dem tørke for å ta på. Legg flere tynne strøk, slik at hver og en til å tørke, til du får en farge som du liker. Tillate den siste strøk for å tørke over natten. Dette trinnet er valgfritt hvis du liker en mer naturlig konkret utseende.

•  Roll en ¼-tommers lur roller i betong sealer og påfør to strøk med fangstskuta til trinnene.

Tips og advarsler


  • Test flekken farge på en liten oppdatering av betongen før du bruker på hele trinnet. Sliping kan forårsake et virvelmønster i betongen og flekken vil forstørre utseende av det sirkulære mønster. Klar fugemasse vil ikke markere markeringene.