Hovudside

Slik reparerer en Moen Loose Kran Håndtak

by Walther

Slik reparerer en Moen Loose Kran Håndtak

En løs kjøkken kranen håndtaket kan hemme flyten av vann som kommer fra kranen hodet. Løse håndtak kan hindre deg fra å stenge av vannet også. De fleste Moen håndtak er festet til kranen ved hjelp av en patron. Håndtaket sitter over patronen hodet, noe som kan bli slitt over tid med bruk. En slitt kassett hode vil miste sin form, slik at håndtaket for å vrikke. Du kan se metall barbering under håndtaket hvis dette er tilfelle med din Moen tappekran.

Bruksanvisning


•  Slå av vannet til tappekran ved å slå av vannledning fører til kranen.

•  Lirk av forsiden av håndtaket med en skrutrekker eller fjerne håndtaket ved å sette inn en unbrakonøkkel inn i hullet i bunnen og snu det til å løsne håndtaket. Trekk håndtaket opp og av.

•  Kontroller tilstanden kassetten hodet. Pakk den med rørleggers tape hvis det er slitt og sette håndtaket tilbake på. Se om dette stopper håndtaket fra wiggling. Kjøpe en ny patron satt dersom dette rask løsning ikke fungerer.

•  Plasser fjerning patron verktøy som fulgte med erstatnings sett over patronen og slå den venstre og høyre med en skiftenøkkel til det løsner. Trekk kassetten ut.

•  Sett inn den nye kassetten og monter håndtaket. Test for å se om vannet seg slå på.