Hovudside

Hvordan til Store sesonger sengetøy og sengetøy

by Walther

Hvordan til Store sesonger sengetøy og sengetøy

Sesong sengetøy og senger er noen ganger vanskelig å finne når det trengs hvis ikke lagret på riktig måte. Fjerne en del av et skap hvor sengetøy er oftest brukt er en enkel metode for å holde alle bitene sammen til du er klar til å bruke dem igjen. Ta deg tid til å rydde og rengjøre en plass for sesong sengetøy og sengetøy. Organisering på forhånd kan du spare tid og penger senere.

Bruksanvisning


•  Kast sengetøy og sengetøy du ikke lenger bruker. Ta bedre klimaanlegg elementer og donere dem til en veldedig organisasjon. Sengetøy og sengetøy blir gamle og slitte akkurat som klær. Hvis det er hull og rifter i enkelte elementer, kaste dem bort.

•  Clear en plassering i et skap, skuff eller kjøp lagring vinduer til huset ditt sengetøy og sengetøy. Velg oppbevaringsbokser som passer ditt rom plass. Under-the-seng binger er populære fordi du kan lagre og gjemme dem under sengen, slik at de ikke tar noe plass på rommet ditt. Skap og skuffer skal være kjølig og tørr.

•  Vask sesong sengetøy og sengetøy. Brett og lagre sesong sengetøy i bunnen av bin eller skapet. Elementer som brukes oftest bør plasseres i øyehøyde. Plassere sengetøy på toppen av skapplass. Disse elementene er stor og klumpete, lagre dem høyt siden du vil trekke dem ut sjeldnere.

•  Plasser duftende poser mellom sesong sengetøy og sengetøy for å holde dem duftende og frisk. Scented skuff lin papir kan også brukes til å holde sengetøy og sengetøy lukter friskt. Begge produktene kan kjøpes på de fleste dagligvarebutikker.

•  Redd sengetøy poser som du har kjøpt varene i. Når du vasker sengetøy og sengetøy, kan du lagre hele settet tilbake i den opprinnelige posen. Dette vil holde sesongmessige sengetøy og senger frie for støv og allergener.

•  Les instruksjonene på sengetøy koder. Noen elementer må renses. Antikke sengetøy er delikat og vil trenge spesiell forsiktighet ved lagring. Når sengetøy er profesjonelt rengjort, pakk dem i syrefritt silkepapir å holde dem fra gulning.