Hovudside

Hvordan bygge en Under regjeringen Pull-Down Spice Organizer

by Walther

En krydder arrangør montert under et kabinett gir en praktisk måte å lagre og organisere krydder på kjøkkenet. Fordel over andre typer krydder stativer og arrangører er at en under-kabinett versjonen kan plasseres direkte over en teller arbeidsflate. Disse typer arrangører trekker ned for ekstra komfort slik at du kan få tilgang til krydder du trenger. Du kan lage din egen DIY, pull-down, under-the-kabinett krydder arrangør ved hjelp av PVC-rør og magneter for å skape en rimelig og lett tilpasses arrangør.

Bruksanvisning


•  Plasser PVC-rør på en arbeidsflate side-by-side så den ene enden av hvert rør er vendt mot deg.

•  Påfør PVC primer og sement til slutten av hvert rør som er vendt mot deg, og også på innsiden av de seks rør caps, ved hjelp av den medfølgende applikatorer som fulgte med primer og sement.

•  Skyv rør PVC caps på endene av rørene som står overfor deg. Primeren og sementen vil danne en umiddelbar binding for å feste hettene på endene av rørene.

•  Bruk en dråpe primer og sement til sidene av rørene hvor de går sammen side-ved-side. Trykk rørene sammen til arrangøren forsamlingen. Primeren og sementen vil danne en umiddelbar binding til å holde rørene sammen.

•  Påfør en prikk av håndverket sement til toppen av seks av skive magneter. Sentrere en magnet på toppen av hvert rør i midten av 6-tommers lengde med sementen siden ned. Trykker magnetene på plass på rørene. Tillate sementen å tørke i 24 timer.

•  Plasser en annen magnet på toppen av hver magnet festet til arrangøren forsamlingen. Sørg for at de holder seg til hverandre. Vend magnet over hvis det ikke? € ™ t stick på første forsøk.

•  Påfør en prikk av sement til toppen av hver øvre magnet på forsamlingen. Trykker magnetene mot undersiden av kabinettet der du ønsker forsamlingen plassert. Hold enheten på plass for et par minutter slik at sementen har tid til å sette opp nok til å bære vekten. Tillate sementen å tørke i 24 timer før separering av sammenstillingen av de magneter som er sementert til undersiden av kabinettet. Slutten av forsamlingen med rør caps vil møte veggen slik at krydder kan gli inn i rørene fra fronten.

Tips og advarsler


  • Male PVC forsamlingen med en plast spray maling for å gjøre den mer dekorative.