Hovudside

Hvor å Feilfri Brass Memorial Markers

by Walther

Messing memorial markører og messing gjenstander i hjemmet vil bli matt over tid. Memorial markører som er igjen til å tåle elementene vil trenge vedlikehold oftere enn markører som er skjermet. Naturlig kropp olje fra hendene vil også kjedelig messing finish. Kommersielle produkter for rengjøring messing kan kjøpes hjemme forbedring sentre eller jernvareforretninger. Før du kjøper en messingpuss, prøve å rengjøre messing med forskjellige stoffer som allerede er i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Bruk varmt vann med et mildt vaskemiddel og vaske markør med en svamp eller klut. Skyll markør med rent vann, tørk og buff med en myk klut.

•  Bland like deler av ketchup og Worcestershire saus. Bruk en fuktig klut til å bruke blandingen til messing. Vask av blandingen, tørke messing med en ren klut og skinne med en myk klut.

•  Slice en sitron i to og fjern frøene. Spre bordsalt over klippe frukt. Gni sitron og salt over messing markør. Rengjør markør med vann, tørk og skinne med en klut.

•  Kombiner like deler salt, eddik og mel for å danne en lime. Dekk til markør med lim og la det stå i en time. Skyll markør med vann, tørk grundig og buff til en skinne.

•  Lag en pasta av to deler kremen av tartar og én del sitronsaft. Påfør lim til messing markør og la pastaen sett i 30 minutter. Skyll pastaen fra messing, tørke markør og skinne med en ren klut.

•  Påfør mineralolje til messing med en tørr klut. Gni oljen på markøren i flere minutter, skyll og skinne med en myk klut.