Hovudside

Hvordan Cut Tile for Rør & Toaletter

by Walther

Hvordan Cut Tile for Rør & Toaletter

Fliser kommer i en generell kvadratisk shape.There er noen sekskantede fliser og åttekantede fliser, men de fleste vil være enkle firkanter. Når flislegging rundt rør som kommer gjennom en vegg, eller rundt et toalett base, disse fliser må kuttes. Prosjektet er noe en DIY hjem eieren vil oppnå med noen grunnleggende flis skjæreverktøy. Det tar bare noen minutter å kutte hver flis. Hvis du har et stort antall kutt for å gjøre, regner med å bruke opp til en time eller mer på jobben.

Bruksanvisning


•  Sett den nederste kanten av flisen på plass under røret hvor det vil bli installert på veggen eller gulvet. Lene den fremover til flisen kommer i kontakt med røret eller toalett.

•  Lag et merke på flisen med en markør på det punktet der røret eller toalett kommer i kontakt med flis.

•  Fjern fliser fra veggen eller gulvet. Mål fra kanten av den siste installert flis til kanten av toalettet med et målebånd. Måle denne avstanden helt på kanten av flisen og foreta en ny mark med markøren. Nå har du to merkene viser de to punktene hvor røret eller toalett skjærer med flis.

•  Trekk en linje som forbinder de to merkene. Deretter setter flisen inn i en våt sag flis langs mark. Du kan også scorer flis langs denne linjen (på den blanke siden av flis) med en flis kutter og linjal. Deretter knipse flisen i hendene. Det vil bryte langs denne linjen.