Hovudside

Slik fjerner Film Fra Glass

by Walther

Det kan være ganske frustrerende når glass faller offer til spotting og sta film. Dette rester kan være et resultat av hardt vann eller feil bruk av oppvaskmaskin såpe og vaskemiddel. Hånd vaske glass kan ikke alltid være den mest effektiv og praktisk metode for å fjerne filmen, spesielt hvis det har blitt en konstant problem. Heldigvis finnes det produkter så vel som hjemme rettsmidler som kan hjelpe din oppvaskmaskin fjerne filmen og returnere glass til sin opprinnelige klarhet.

Bruksanvisning


•  Legg natron til oppvaskmaskinen sammen med vaskemiddel. Bruke en halv kopp eller mer, avhengig av størrelsen på lasten. Baking soda er ikke slipende nok til å skade glasset, og det vil effektivt løsne filmen. Det fungerer også for å fjerne lukt i oppvaskmaskinen.

•  Prøv metoden for å legge eddik til en normal syklus. Plasser et glass fullt av eddik høyresiden opp i oppvaskmaskinen. Laste farget glass i oppvaskmaskinen og kjøre den. Filmen skal være borte når syklusen er fullført.

•  Bruk en tbl. av kalkfilter med hver oppvaskmaskin syklus som et annet alternativ. Filmen på glass kan være synlig bevis på mineralinnholdet i hardt vann. Bare legg til filteret på vaskemiddel og kjøre en syklus som du normalt ville.

•  Kjøp en spesialitet glass rengjøringsprodukt dersom disse rimelige rettsmidler er ineffektive. De fleste dagligvarebutikker og dagligvarebutikker bære en linje av oppvask kosttilskudd spesielt beregnet for polering ditt glass.