Hovudside

Hvordan du rengjør maling av Porcelain Tile

by Walther

Det skjer med de beste av oss. Vi male veggen eller taket og noen av maling drypper på porselen fliser. Selv om du legger ned en dråpe klut før du starter, noen ganger male fortsatt glipper gjennom sprekker. Mens malingen er lettere å rengjøre off av flis når det er vått, kan du fjerne den etter at den er tørr også.

Bruksanvisning


•  Løft av noen pytter av våt maling med en slikkepott ved å sveipe den sidelengs over den nederste delen av flekken. Rengjør stekespade på et papirhåndkle etter hver scoop.

•  Sett to kopper varmt vann i en bolle og bland i 1 ts. oppvaskmiddel. Dypp en bomullsklut i løsningen og vri den ut. Deretter dab på stedet for å fjerne mer maling. Få så mye av det ut som mulig på denne måten. Bruk en annen klut hvis den første blir altfor mettet.

•  Dypp en annen bomullsklut i såpevann og vri den ut. Skrubb de områdene av flis som fortsatt har maling på dem ved hjelp av en frem og tilbake slag i fem til ti minutter. Skyll kluten under vasken trykke hver gang du får maling på det slik at du ikke sprer det til andre deler av flisen.

•  Tørk av flis med en annen bomullsklut og se etter eventuelle gjenværende maling.

•  Forsiktig skrape denne malingen av med et barberblad. Deretter feie opp malingsflak med en hånd kost.

Tips og advarsler


  • Litt maling vil ikke gå av med skrubbing. Det er derfor du bør bytte til barberblad ganske fort. Hvis du ikke gjør det, kan du bli frustrert og gi opp på rengjøring altogether.When skrubbe maling flekker begynne på kanten av hver spot og flytte innover. Kantene er mer sannsynlig å komme opp enn på midten. Som mer maling kommer av, til slutt blir midten av edge.Use en skuresvamp å skrubbe maling av fugemasse. Ikke bruk barberblad siden det kan fjerne fugemasse helt. Dersom såpevann ikke ta den av, bruk en sterkere renere, som Goo Gone.
  • Ikke prøv å fjerne malingen med en malingsfjerner. Mest er for kaustisk som skal brukes på keramiske tile.Be forsiktig når du håndterer barberblad. Det er veldig lett å kutte selv.