Hovudside

Hvordan Trim en Melaleuca treet

by Walther

Hvordan Trim en Melaleuca treet

Melaleuca, også kjent som bottlebrush treet, er innfødt til østlige Australia. Brakt til USA som en dekorativ landskap tre, har det blitt invasiv i Florida, der det tar over tørre og tynt plantet områder. I subtropiske områder, kan det nå en høyde på 50 til 80 fot. Det er en fruktbar seeder, så beskjære melaleuca kort tid etter blomstrende å hindre frøkapsler fra forming. Melaleuca generelt begynner blomstringen i en alder av tre, sender ut lange, hvite blomsterakser som ligner flaskebørster og har en svak, muggen lukt.

Bruksanvisning


•  Rengjør beskjæring verktøy kniver før bruk for å unngå å introdusere problemer til beskjæring sår. Dyppe dem i kokende vann i 30 sekunder eller tørk av med en klut dyppet i teknisk sprit for å drepe sopp, bakterier og insektegg som somle på metallet.

•  Undersøk melaleuca for eventuelle ødelagte, delt tre eller visnet løv. Utgivelser Melaleuca raskt frø etter denne type skader. Skjære vekk døde eller visnet greiner med lange håndtak beskjæringssakser hvis de er to inches eller mindre i diameter, sportsfiske bladene på 45 grader og kutte ned og bort fra stammen til å forlate en kort stump.

•  Cut grener større enn 2 inches i diameter med en beskjæring sag, ved hjelp av tre snitt metode. Gjør det første kuttet 12 til 24 inches fra stammen, to tredjedeler gjennom undersiden av grenen. Gjør den andre kutte en tomme eller to på utsiden av den første, gjennom toppen av grenen. Filialen vil bryte som du kutter. Gjør den tredje kutt på stammen, sportsfiske sagbladet som i trinn 2.

•  Rake opp beskjæres greiner og kvister, og pose, og kast dem for å hindre frø fra å spre seg i din hage. Rene og tørre beskjæring verktøy bladene før lagring eller bruke dem på andre planter.