Hovudside

Hvordan Resurface Interior Metal trapp rekkverk

by Walther

Hvordan Resurface Interior Metal trapp rekkverk

Metall trapp skinner typisk bestå av jern og kan bli funnet på eksteriør og interiør deler av hjemmet. Mens interiør metall rekkverk typisk slitasje bedre enn utendørs rekkverk, til slutt de krever resurfacing, som betyr å fjerne gammel maling og rustne områder før ommaling. Prosessen er identisk med omlakkering utendørs trapper men riktige forberedelser er nødvendig for å beskytte de omkringliggende gulvflater inne i hjemmet.

Bruksanvisning


•  Spre tarps på alle omkringliggende trapp og gulv områder nær metall rekkverk. Beskytt trappen tre under hver rekkverk ved å bruke malerens tape rundt omkretsen av hver rekkverk innlegg.

•  Ta på vernebriller og kratt alle overflater av metall rekkverk med en stålbørste for å fjerne løs og avskallet maling. Sand noen områder av rust, ved hjelp av 80-sandpapir til de er så glatt som det omkringliggende metallet.

•  Sett på kjemikalieresistente hansker og en respirator. Åpne alle nærliggende enker å gi tilstrekkelig ventilasjon. Fukt en svamp i fosforsyre og tørke alle deler av skinnen med svamp for å hindre nye rustflekker fra forming.

•  Vent 24 timer og re-børste hele rekkverk med stålbørste til å fjerne noen ekstra rustflekker.

•  åpne en boks med oljebasert metall grunning og maling et tynt lag på overflatene av rekkverket, ved hjelp av pensel for å komme inn i små sprekker. La primeren tørke over natten.

•  Åpne en boks med oljebasert metall maling og bruke den til alt av rekkverks flater, ved hjelp av en frisk børste. Vente i ytterligere 24 timer, deretter løsner tapen og rulle opp tarps.