Hovudside

Slik holder flyr ut av huset med vann poser

by Walther

Slik holder flyr ut av huset med vann poser

Mange tror at en klar fryser pose fylt med vann vil holde fluene vekk fra området der det henger, for eksempel utenfor dørene eller i nærheten nekte hyller. Felles hus flue har sammensatte øyne, som inneholder opp til 8000 linser hver. Disse øynene er designet for å oppdage bevegelse, noe som er grunnen til at fluer er vanskelig å fange. Tilhengere av dette midlet tyder på at vann i den gjennomsiktige posen reflekterer lys i alle retninger. Fluer blir forstyrret av den brutte lyset som kommer fra fryseren bag og kan også feil det for et reir av hornets eller veps og forlate området.

Bruksanvisning


•  Bruk en skarp saks for å kutte mange små blokker fra et ark av reflekterende materiale. Legg dem på den ene siden.

•  Fyll en klar fryser pose med vann fra springen og plassere de små blokker av reflekterende materiale på vannoverflaten. Bruk glidelås mekanisme for å lukke posen, eller sikre med en hyssing hvis posen ikke har en zipping lås.

•  Plasser pennies i vannet som et alternativ til reflekterende materiale. Lyset som reflekteres fra enten tinsel materialet eller pennies legger til den generelle effekten og forvirrer fluene.

•  Hang frysepose nær en utenfor døren eller vinduet i hjemmet ditt.

•  Kontroller at posen er hengt opp i et sted hvor belysningen er god. Lysbrytning eller svinger som det går gjennom vann, forårsaker optiske illusjoner. Fluer, med sine svært følsomme øyne, er plaget av dette refracted lys. Den flyâ € ™ s øyne gi insekt med en mosaikk syn på sine omgivelser og som det orienterer seg med retning av sollys, forvirrer brytes lyset det tilstrekkelig for insektet å fly unna.

•  Fjern posen og erstatte vannet etter behov. Henge en rekke poser rundt bygningen hvis du opplever et alvorlig problem med fluer. Det kan være nødvendig å henge poser over både foran og bak dører samt over åpne vinduer.

•  Kast gamle og alger-farget vann og erstatte med friskt vann etter behov. Det er viktig at vannet forblir ren, slik at alle tilgjengelige lyset kan reflekteres fra den.