Hovudside

Hvordan du rengjør en Rainbow Playground

by Walther

Rainbow lekeplasser kan bli funnet i meter av hjem over hele landet. Disse spiller sett er holdbar, solid og gir en rekke avspillingsalternativer som kan holde barna opptatt, som husker, sklier og stiger. Enhetene typisk er konstruert av tre, med metall, plast og vinylkomponenter. Fordi barn er jevnlig i kontakt med disse spille strukturer, er det viktig å rengjøre lekeplasser for å drepe bakterier og andre bakterier som kan utvikle seg. Ved hjelp av en enkel, hjemmelaget desinfeksjonsmiddel som er trygt for alle disse overflatene er den mest effektive måten å rengjøre.

Bruksanvisning


•  Skyll av lekesett med en hageslange for å vaske bort løstsittende smuss.

•  Fyll en sprayflaske med to deler vann og én del eple cider eddik. Fortynnet eddik er den perfekte desinfeksjonsmiddel og rengjøringsmiddel for å bruke på alt av stykket sett komponenter.

•  Spray løsningen på deler av lekeplassen og tørk av med en fuktig svamp. Gjenta til alle deler har blitt renset.

•  Spray løsningen på eventuelle områder der mold eller mugg har utviklet og la den sitte i fem minutter. Bruk skurebørste for å fjerne vekst.

Tips og advarsler


  • Eddik dreper naturlig mold og mugg, noe som gjør det til et perfekt alternativ til kjemisk baserte produkter som blekemiddel.