Hovudside

Verktøy for Installere Døde Bolt Låser

by Walther


Deadbolt lås ikke åpnes med mindre sylinderlåsen manuelt roteres. En nøkkel må åpne låsen fra utsiden av døren og et nivå åpner låsen fra innsiden. Installere en deadbolt lås i forbindelse med en fjærbolt lås sikrer døren. En rekke ulike verktøyene brukes til å installere deadbolt.

Drill


En trådløs eller elektrisk drill bistår i å kutte hull og stramme skruene når du installerer en deadbolt lås. Øvelser rotere i motsatt retning med en skrutrekker vedlegg, hindrer behovet for en håndholdt skrutrekker. Skrutrekkeren vedlegg glir inn i litt av boret og kommer i Phillips-head eller flat-head slutter. En presset knappen kan du drive drill og kontrollerer hastigheten på hodet.

Målebånd


Tape tiltak tillate deg å gjøre de riktige målinger under installasjon av deadbolt lås. Måle døren fra toppen og siden sikrer riktig plassering av deadbolt lås. Markere de nødvendige målingene med en blyant for å lagre målingen. Alltid dobbeltsjekke størrelsen og måle igjen for å bekrefte blyant mark.

Hole Saw


Den hullsag skjærer et hull i døren for for riktig montering av slåen. Diameteren av hullet sagen kommer i forskjellige størrelser for å kutte forskjellige størrelser hull i døren. En mindre hullsag skjærer et hull i døra fra kanten for å sette låsemekanismen på plass.

Meisel


En meisel kutt eller renser hullene gjort av hullsag og kutter en innstilling i dørkarmen. Hver bit av deadbolt lås må nivå opp med kanten av døren og kanten av dørkarmen. Meisling ut en liten fordypning i kanten av døren og dørkarmen muliggjør montering av slåen låseplaten.

Hammer


En hammer arbeider med en meisel til hakk i kanten av døren og dørkarmen. Ved hjelp av en hammer og meisel, hul ut et innrykk eller grunn fordypning i døren slik at låseplaten setter i flukt med døren kanten. Meisling ut en annen grunn fordypning i dørkarmen ved hjelp av samme metode kan streiken plate til å sette i flukt med karmen.