Hovudside

Hjemmelaget Fly Killing Teknikker

by Walther

Hjemmelaget Fly Killing Teknikker

Huset flyr fort kan bli en plage. I sommermånedene, eller når søppel sitter rundt mellom søppel pick-up dager, flyr tilsynelatende kan være overalt. Skadedyr ikke bare ødelegge bakgård utflukter, men de kan spre sykdom. Ved hjelp av butikk-kjøpte fluefangerne og plantevernmidler er ett alternativ å kutte ned på problemet. Du kan imidlertid bruke noen som vanligvis finnes elementer for å gjøre dine egne fly feller og mordere.

Trash Beliggenhet


En av de enkleste måtene å avverge fluer er å holde søppel bort fra huset. Hvis du holder søppelbøtter i en vedlagt garasje, sørg for å ikke bruke døren mellom huset og garasjen i varmt vær. Flytt søppelbøtter til et sted borte fra huset, bruke beholdere med tettsittende lokk og sørg for å tett nære søppelsekker. Kattemynte, en naturlig fly frastøtende, kan plantes rundt søppelbøtter.

Vin Fly Traps


En åpen flaske søt vin, som port eller chardonnay, kan være en effektiv flue drapsmann. Sett flasken, med omtrent en til to inches av vin nederst blandet med mango og appelsin skreller, i nærheten av der fluer svermer. Fluene tiltrekkes av vin, men bli sittende fast i rotting frukt skreller. En annen metode er å sette en blanding av vin og to ts av oppvaskmiddel i en dyp tallerken. Såpen vil forgifte fluene.

Hengende Traps


Hengende fly feller selges i butikkene. Fluer tiltrukket av selvklebende stripen i fellene står fast og Cana € ™ t flukt. Hvis du foretrekker å lage din egen hengende felle, bruke et bredt bånd som er belagt på begge sider med et klebrig stoff, som for eksempel honning eller sirup. Henge den fra et tak eller rafter. Avhende fellen når fluene har blitt fanget eller agn er ikke lenger klissete.

Eddik Traps


En annen hjemmelaget metode for å fange og drepe fluer innebærer eple cider eddik. Den søte lukten av eddik vil tiltrekke seg fluer og eddik i seg selv vil drukne dem. Skjær toppen av en plastflaske og legge til to inches av eple cider eddik sammen med to teskjeer sukker. Bland godt og sett den åpen container i nærheten av der fluer samles.