Hovudside

Hvordan bygge Oriental Bird Houses

by Walther

Hvordan bygge Oriental Bird Houses

Enten du allerede har en asiatisk stil hage eller bare elsker orientalske aksenter, kan du enkelt bære dette temaet gjennom hagen din med en orientalsk stil birdhouse. Disse miniatyr strukturer ligne linjene av tradisjonell asiatisk arkitektur med buede, pagode-stil taket hjørner og tradisjonelle asiatiske fargekombinasjoner som rødt, gull og svart. Fuglene kan ikke bryr seg hva hjemmet ser ut, men du vil kunne nyte dyrelivet og utseendet på hagen din med en av disse hjemmelagde strukturer.

Bruksanvisning


•  Åpne og skylle ut en Quart-sized melkekartong. Tillate esken å tørke over natten. Hvis det lukter aldrende melk neste dag, gi det en god skyll med litt uparfymert oppvaskmiddel.

•  Brett toppen av esken tilbake opp og tape det stengt. Dette vil være taket. Mål ca 6 inches ned fra taket og klippe kartongen fra hverandre med et verktøy kniv. Skjær den flate bunnen ut av den nederste halvdelen av kartongen og tape den fast på undersiden av huset.

•  Skjær en sirkel på omtrent 3 inches bred inn i en side av esken for å tjene som døren.

•  Bland en gallon av vann med to halvlitere med hvit skolen lim. Dette bør skape en hvit, seig, klissete blanding.

•  Tear avis i en tommers brede strimler. Dypp hver stripe i blandingen og bruke den til birdhouse. Dekke hul hull i foldede taket, men ikke dekker hullet du kutte så en dør. Smør inn hele fuglehus denne måten. La det tørke i 24 timer.

•  Curve biter av avisen papir mache inn buer og feste dem til huset i rader for å lage buede vinduer. Vri andre brikker inn i tau og plassere dem på hjørnene av huset som kolonner.

•  Trykk på en avis stripe på hvert hjørne av taket, vri den og krølle det opp på spissen. Dette skaper en ramme for en pagode tak med buede hjørner. Tillate disse innledende detaljer for å tørke i 24 timer.

•  Trykk glatte strimler av papir mache inn vinduene og glatte over dem hjørnesøylene. Påfør mer papir til taket, følger kurvene av vridd stykker. Dette myker detaljene og gjør dem blande inn i arkitekturen på huset. La den tørke i ytterligere 24 timer.

•  Paint birdhouse med tradisjonelle asiatiske farger. Bruke hvitt og gull på vindus buer, søyler og undersiden av taket. Taket i seg selv kan være rød eller svart. De sider av huset skal være rød og innsiden av vinduene skal være svart. La malingen tørke over natten.