Hovudside

Kan du Vask Mold ut av plast koppene?

by Walther

Kan du Vask Mold ut av plast koppene?

Mold er en type sopp som vokser i naturen å forfalle døde blader, trær, frukt og annet plantemateriale. Det kan begynne å vokse i ditt hjem under de rette omstendighetene. Mold kan føre til flere helseproblemer, og selv en liten mengde vokser i ditt hjem kan oppmuntre andre muggvekst. Du bør rengjøre mold så snart du oppdager det.

Hvorfor Mold Vokser


Mold er en plante som trenger fuktighet for å overleve; dermed vil mold vokse hvor som helst der det er fuktighet. Det trenger ikke mye fuktighet og kan også overleve på vann fra luften. Mugg tendens til å vokse i fuktige områder av ditt hjem, slik som bad, vaskerom eller kjøkken som ikke er ventilerte riktig.

Mugg i Cups


Du kan lagre kopper opp ned for å hindre støv og rusk fra settling i dem, som ikke gir noen overflødig vann en sjanse til å fordampe. Oppstår kondens på koppen overflate, og eventuelle muggsoppsporer som også ble fanget under koppen vil begynne å vokse der. Mold kan også lett vokse mellom stablet kopper i skap.

Fjerne Cup Mold


Du kan enkelt fjerne mugg fra plastkopper, fordi plasten er et forholdsvis ikke-porøs overflate, hvilket betyr at formen ikke blir innleiret dypt i plast hvor det er vanskelig å fjerne. Fjern cup mold ved å kjøre kopper gjennom oppvaskmaskin. Såpe og varmen vil drepe muggsoppsporer og fjerne dem fra koppen. Du kan hånden vaske kopper med flytende oppvask såpe eller en løsning av en del hvit eddik og én del vann.

Hindre Cup Mold


Forhindre mugg på dine kopper ved å tørke dem helt med en ren klut før du setter dem tilbake i skapet ditt. Hvis de kopper er ikke helt tørt, lagre dem riktig side opp og ustakkede til de er helt tørre. Hvis problemet vedvarer, er det en indikasjon på at ditt hjem er for fuktig. Installere en avfukter eller fikse ditt hjem ventilasjon.