Hovudside

Rengjøring meksikanske Ull Tepper

by Walther

Rengjøring meksikanske Ull Tepper

Støvsuging og Grooming meksikanske Ull Tepper


Støvsuging dine meksikanske ulltepper på regelmessig basis i stor grad kan forlenge livet, fordi fanget smuss, olje og fett kan faktisk svekke ull over tid. Bruke en vanlig elektrisk oppreist vakuum; bare sørg for at støvsugeren børster ikke er satt for høyt eller for lavt. Børstene bør komme i direkte kontakt med teppet som du vakuum, men de bør ikke settes så lavt at de tregere på grunn av motstand. Vakuum i to vinkelrette retninger for å sikre at du gjøre en grundig jobb. Før støvsuging, bør du også nøye inspisere teppet for pilling, som er når et teppe utvikler harde og jevne små "piller" av fibre på overflaten. Når du finner disse, klipp dem vekk med liten saks; manikyr saks fungerer veldig bra for dette.

Spot Rens meksikanske Ull Tepper


Det er mange effektive spot-rensing behandlinger er egnet for ull tepper og klær. Disse finner du på dagligvarebutikker, generelle forhandlere og hvor som helst vaskemidler og teppe-rensing løsninger er funnet. Sørg for at du lese etikettene nøye når du handler for å være sikker på at den løsningen du velger er vurdert for ull. Følg instruksjonene som er trykt på emballasjen når du bruker stikk rengjøringsmidler å rense teppet. Holde en av disse produktene på hånden hvis du har en meksikansk ull teppe, fordi tiden er kjernen når du får en flekk på den ene. Jo før du kan bruke spot renere og tørk opp flekken, jo bedre sjanse har du til å fjerne den helt.

Vasking og tørking meksikanske Ull Tepper


Vaske meksikanske ulltepper er relativt enkelt, selv om vasking og tørking er en ganske lang prosess. Først, ta teppet utenfor og plassere den på en utendørs arbeid tabellen. Lett spray en side med hageslangen, og slå den over og lett spray den andre siden. Bland en dose av Woolite eller annen ull plagg vaskemiddel med en bøtte med kaldt vann før du har en skummende løsning, deretter bruke såpeskum til dekkenet med en svamp. Skrubb lett i en sirkulær bevegelse inntil en hel side er rengjort, må du snu teppet over og gjøre det samme for den andre siden. Skyll av begge sider av teppet umiddelbart. Lå teppet over en stor tørkestativet, slik at begge sider vil tørke på samme tid; unnlatelse av å gjøre dette kan oppmuntre til dannelse av mugg eller mugg på bunnen av teppet.