Hovudside

Min Toalett Plunger ikke virker

by Walther

Et toalett stempelet vil ikke rydde opp alle typer toalett blokkering. Stempler er designet for flere grunne tresko. Når du forsøker å fjerne en tøff tresko, er stempelet bare en komponent i det som kan potensielt være en steg-for-steg prosess.

Betraktninger


Når du bruker stempelet, sørg for at du trykker stempelet gummis kopp godt over dreneringsåpningen. Hvis ikke, kan du ikke lage en ordentlig tetning for effektivt å fjerne avløp tresko, og kan skyve den tette dypere. Hvis du har problemer med å skape en god tetning, påfør vaselin til stempelet rim.

Alternatives


Hvis den tette er dypt inne i vasken, må du bruke et skap auger. Spy auger håndtaket med urviseren mens du trykker ned moderat på mateskrueakselen slanger kabelen gjennom fellen, slik at spissen å presse blokkeringen gjennom eller trekke at blokkering tilbake opp gjennom sluket. Hvis en skrue ikke vil fungere, midlertidig fjerne toalett og direkte fjerne blokkeringen fra røret er et alternativ.

Advarsel


Før du stuper eller ved hjelp av en skrue, må du ikke bruke kjemikalier for å fjerne toalett avløp. Dersom kjemikaliene ikke fungerer, står du stuper gjennom vann lastet med etsende kjemikalier som kan sprute på deg. Tillate toalettet for å sitte over natten før du bruker stempelet.