Hovudside

Hvor høyt skal jeg montere min TV?

by Walther

Flytte TVen fra gulvet til veggen gir ekstra plass i rommet, sammen med å presentere TVen som et kunstverk eller teater skjermen. Om du gjør det selv eller å ha det profesjonelt montert er opp til deg; Uansett, vil du sørge for at du velger riktig høyde for oppheng. For høy, og du vil bli strakte hals for å se dine favoritt show. For lavt, og du lurer på hvorfor du brukt pengene til å henge den opp. Så ta et par minutter til å planlegge ønsket sted nøye før du trekker ut drill.

Sjekk ut Lighting


Hvis rommet der TV vil bli montert har vinduer, er det viktig å sørge for at du ikke henge TV-en i direkte sollys. I stedet, se å se hvor lyset faller i rommet, og deretter henge TV-en på motsatt vegg. Dette bør løse eventuelle problemer med gjenskinn mens du ser på TV på dagtid. Hvis ditt rom har ulike vinkler av lys i løpet av dagen, vil du kanskje vurdere en dreibar mount som lar deg flytte TV-en borte mot blending.

Øyehøyde


En anbefaling er å henge TV-en slik at bunnen av skjermen er i øyehøyde mens du sitter og toppen er i øyehøyde mens du står. Dette kan ikke være mulig hvis TVen din er usedvanlig stor eller hvis du henger den over en peis. Men å finne et sted et sted mellom disse høyder bør gi en behagelig seeropplevelse. En annen anbefaling er å ha midten av skjermen i øyehøyde når du sitter.

Unngå Neck Pain


Mens det kan være fristende å bare henge TV-en på bildet nivå, se deg rundt rommet ditt først og bestemme hvor seerne vil bli sittende. Vise ønsket veggen fra flere vinkler og fra hver stol i rommet som ville bli utnyttet, inkludert liggende på sofaen eller gulvet. Plassere hodet i en behagelig posisjon, og ser tvers over rommet. Ta en blyant, maskeringstape eller huskelapper og merk veggen slik at du ikke glemmer hva du bestemt deg for når du starter montering prosjektet.