Hovudside

Hvordan Clean Paint Overspray Off av Windows

by Walther

Når du bruker en maling sprayer å male interiøret eller utsiden av hjemmet ditt, er det vanlig å ha noen områder med sprøytestøv på glasset av vinduene. Uansett årsak, er det en enkel løsning for å fjerne overspray.

Bruksanvisning


Hvordan Clean Paint Overspray Off Windows


•  Legg noen hånd oppvaskmiddel til litt varmt vann. Ved hjelp av en fille, tørk forsiktig oversprøytede område av glasset. Glassrensemiddel kan være substituert for såpevann. Hvis malingen er fersk, kan dette trinn være alt som er nødvendig.

•  holder skraperen i en 30-til-50-graders vinkel, begynner å skyve skrapekniv kant på tvers av glassflaten, ved hjelp av bare mengden av kraft som er nødvendig for å fjerne maling. Justere vinkelen skrape som nødvendig for å fjerne malingen. Økende vinkel og press vil hjelpe løsne mer sta områder. Ta forsiktighet for ikke å bruke for mye press, som du kunne score overflaten eller bryte bladet på skrapen, forårsaker skade på overflaten eller skade deg selv.

•  Re-gjelde varmt såpevann etter behov og bruke skrapen til alle malingsrester er løs.

•  Etter skille oversprøytede maling fra vinduet med skrapen, bruke glass renere å fjerne de løse flekker av maling og gjenopprette en krystallklar glans.