Hovudside

Hvordan endre en dør knott og en død Bolt

by Walther

Hvordan endre en dør knott og en død Bolt

Dørhåndtak er endret fra tid til annen for estetiske eller funksjonelle grunner. Over tid dørhåndtak kan bli slitt og skjemmende eller kan slutte å fungere riktig på grunn av påkjenningene ved daglig bruk. Mange utvendige dørhåndtak kommer med matchende døde bolter. Å endre både dørhåndtak og døde bolt på samme tid, vil du kreve en viss kunnskap av installasjonsprosessen og grunnleggende DIY verktøy.

Bruksanvisning


Fjern den gamle


•  Fjern de sirkulære plater rundt bunnen av døren knott og døde bolt. Finne to skruer på forsiden av platen, på innsiden av døren. Bruk en skrutrekker til å fjerne disse skruene og skyv platen ut av veien. Hvis bunnplatene ikke har synlige skruer, bruk kanten av en flat skrutrekker til å lirke dem bort fra døren overflaten slik at du kan få tilgang til maskinvaren under.

•  Fjern de to skruene under døren knott og døde bolt bunnplater, med en skrutrekker. Disse holder begge sider av døren knott og de døde bolt på døren ved å klemme dem sammen. Som du fjerne disse skruene, vil døren knott og døde bolter begynner å løsne. Med skruene fjernet, trekker de to sidene av døren knott ut av døren samtidig. Utføre den samme prosessen med de døde bolt.

•  Finn festeskruene i låsen plater langs kanten av døren. Det er en låseplaten for døren knott og én for de døde bolt. Hver plate skal ha to skruene som holder den til døren. Bruk en skrutrekker til å fjerne disse skruene. Skyv de døde bolt og dørhåndtak mekanismer ut av døren gjennom hullene i døren kanten.

•  Finn og skru streikene satt innenfor kanten av dørkarmen på motsatt side av døren. Bruk en skrutrekker til å utføre oppgaven.

Installere den nye


•  Skyv den nye dørhåndtak og døde bolt låsemekanismer i sine åpninger langs kanten av døren. Fest begge mekanismer på plass langs kanten av døren med en skrutrekker og skruene som følger av produsenten.

•  Fjern håndtaksdelen av den nye døde bolt. Finn den lille festeskrue eller pin under de døde bolt håndtaket. Bruk en skrutrekker til å skru, eller lirke ut, festet og skyv håndtaket stykke av de døde bolt. Skyv bunnplate av det nye døde bolt i tillegg så du har noen hindringer under installasjonen. Utføre de samme prosessene på døren knott.

•  Skyv på innsiden og utsiden halvdelene av døren knott forsamlingen gjennom døren knott mekanismen, som allerede er installert i døren. Døren knott vendepinnen skal gli gjennom vinklet åpning på midtpunktet av døren knott åpningen, og de to lange festeskruene bør stille opp med de gjengede kvinnelige stikkontakter slik at døren knott kan festes sammen på riktig måte. Bruk en skrutrekker til å stramme lang festeskruene og sikre døren knott i døren.

•  Skyv de to halvdelene av de døde bolt forsamlingen inn døren. Start med den ytre halvdel av låsen. Den roterende døde bolt Pinnen skal passe gjennom tilsvarende åpning i allerede installert døde bolt mekanisme. Plasser den indre monteringsplaten i stilling på innsiden av døren slik at den roterende døde bolt tappen passer inn i den. Plassere låsehåndtaket over innsiden av den døde boltenheten. Line opp innvendige og utvendige deler av forsamlingen så de lange skruene passer inn i deres gjengede hus. Bruk en skrutrekker til å skru til skruene så de døde bolt er nå festet til døren.

•  Trykk ned på den indre bunnplate for å låse den på plass over innsiden av døren knott forsamlingen. Sett på håndtaket på den indre side av reilen. Trykke på låsepinnen eller installere festeskruen under håndtaket.

•  Installer de nye dør knott og døde bolt streik i kanten av dørkarmen, på motsatt side av døren, med en skrutrekker. Sørg for at døren knott låsen og døde bolt linje opp med sine streiker.

Tips og advarsler


  • Lederne for alle monteringsskruene skal vende innsiden av døren for å hindre innbrudd og uønsket demontering.
  • Dørhåndtak og døde bolter leveres i to standard rygg sett størrelser: 2 3/8 og 2 3/4 tommer. Noen er justerbar til enten størrelse. Sørg for at din nye dørhåndtak og døde bolt matche den gamle for å unngå problemer under installasjonen.