Hovudside

Slik fjerner Cat Urin fra din Møbeltapetsering

by Walther

Slik fjerner Cat Urin fra din Møbeltapetsering

Enten du er en ny katteeier, eller noen som har tatt vare på kattedyr i mange år, på et tidspunkt katten din kan forlate en urin flekk på sofaen eller en polstret stol. Katt urin kan gå dypt inn i stoffet og demping, som gjør det vanskeligere for deg å rengjøre flekken og bli kvitt lukt. Det er ikke en umulig oppgave, men flekken må fjernes umiddelbart, eller du vil ha liten sjanse for å bli kvitt lukten, i henhold til Fort Valley State University Cooperative Extension Program.

Bruksanvisning


•  Blot opp overflødig urin fra stoppede møbler, med en ren hvit håndkle eller hvite papirhåndklær. DAB på flekken - ikke gni det. Hvis flekken er på et avtagbart deksel, ta av dekselet og hvitvaske det i henhold til produsentens anvisninger.

•  Spe hvit eddik med vann. Dypp en ren svamp eller hvit klut i løsningen. DAB den inn i skitne området, arbeider i en sirkulær bevegelse fra kantene av flekken mot midten, slik at du ikke sprer det. La løsningen sitte i flere minutter. Skyll ut svamp.

•  Mix vaskemiddel med kaldt vann. Dypp svamp i såpevann og bearbeid den til de fargede området. Arbeid fra kantene av flekken innover, som du gjorde før. Skyll ut svamp.

•  Svamp området med friskt, kaldt vann for å skylle den. Deretter blot opp så mye fuktighet som mulig, ved hjelp av hvite kluter eller håndklær.

•  Desinfiser området med isopropanol eller denaturert alkohol for å fjerne noen langvarig lukt som kan bli resultatet dersom urinen absorbert inn møblene er padding. Mette området, og skyll den med kaldt vann. Absorbere så mye av væsken som mulig, ved å blotting området med hvite håndklær. DAB håndklær inn i området - ikke gni.

Tips og advarsler


  • Hvis lukten vedvarer, påføre et produkt utviklet for å fjerne lukt av katteurin.
  • Test rengjøringsprodukter i et lite synlig område av møbeltrekk for å sørge for at det ikke skader stoffet.